5/04/2009

Weekend

Summer has arrived in Helsinki and we got to enjoy a warm and sunny Vappu (May Day) this year. I had a great time with great people, drinking and eating, enjoying my life. On Saturday evening, me and A were hanging out at the park, eating strawberries, talking about the most serious stuff that girls can be talking about (especially after 2 days of partying), taking pictures and hooping. While A was torturing me with the camera, I tried to awake my forgotten beginner's skills with my hoop after a month long break. Once again, all pics by A

4 kommenttia:

Lets_go_find_a_Rain_beau! kirjoitti...

That looks like so much fun! I want a pretty hula hoop like that! :)

It's getting warm over here as well!

BTW I tagged you! ;)

Have a great week

S*

Neiti N kirjoitti...

Voi ihanuus! Kesä ja hulavanteet! Täytyy nyt tässä kysäistä aikaisempaan postaukseen liittyen noista Lushin tuotteista, että mitä loppupeleissä pidit siitä Japanese baby-saippuasta? Irtosiko meikki ihan hyvin ja pysyikö iho heleänä?

Sushirobot kirjoitti...

Neiti N:
Sweet japanese girl on ollut ahkerassa käytössä ja tykkään kovin. Se kuorii kivan tehokkaasti, mutta ei liian rajusti kuitenkaan. Jättää iholle todella öljyisen pinnan mikä on musta joka toinen kerta kiva juttu ja joka toinen kerta aavistuksen ärsyttävää :D Mutta pehmeäksi se jättää ihon ja meikkikin tuntuu lähtevän, mutta mä en kovin paksua meikkikerrosta yleensä käytä, joten helposti se lähtee muutenkin.

Siitä tulee muuten kaikkea muuta kuin sweet siitä kuorintapalan naamasta kun ne silmäkuopat syöpyy isommiksi ja syvemmiksi.. :) Ja mun kuorintapalan poskesta puuttuu pieni pala kun Proper maistoi herkullisen tuoksuista mönttiä.

Noi Lushit tuntuu muutenkin kiinnostavan koiria, saan aina hätistellä ne pois kylppäristä Lush lautasta härkkimästä.

sparkly stars (: kirjoitti...

i like your top :)