9/16/2008

Asian inspiration

Today I got my first tattoos done and I can't help myself of already planning the next ones.. I have my ideas ready, but details need to be fixed and some "maybe"-things settled. Here is something that inspires me - kokeshi dolls. Japanese wooden dolls that were originally found in the northern part of Japan and used as childrens toys. Some also claim that they keep the evil spirits away and bring you good luck.

Pictures of my new tattoos will come later, hopefully tomorrow.

3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Odotan malttamattomana kuvaa. Taatusti upea. Tulevat kuvasuunnitelmasi näyttävät niin makealta, että itseä vihloo, miksen keksinyt ideaa. Noh, minä sitten vaan varastan sen. :D Heh, ei vaiskaa!

Tiina kirjoitti...

Täällä myös odotellaan mielenkiinnolla kuvia uudesta tatuoinnista ;) Mulla on myös aika uuteen kuvaan marraskuussa. Onneksi on niin paljon kaikkeaa hässäkkää tässä ettei ole ehtinyt vielä jännittämään sitä... :)

Sushirobot kirjoitti...

Liisa: Noi kokeshit oli kyllä sellanen äkillinen ahaa-elämys jo olemassa olevaan tatskasuunnitelmaan. Geishaa oli mielessä, mutta jotenkin se perinteinen geisha ei riittävästi miellyttänyt. Ja koska olen ihastellut kaikkia noita pinnalla olevia maatuskakuvioita, jotka ei kuitenkaan omalle iholle sopisi, niin noi kokeshithan on mahtava miksaus maatuskoista ja geishoista (ja Lego-ukoista heh heh)!

Tiina: Joo kauheinta on se kun alkaa etukäteen jännittämään! Totesinkin että ideaalein tilanne olisi vain tulla repäistyksi ex temporena tatskastudioon nakuteltavaksi :D