7/19/2009

Sunday

Sunday = good day. Loads of fun all day long and one dog seriously disturbed cause of my hooping.
Had my years old black high waisted harem pants (oh I'm so trendy, knew this was coming years ago LOL), grey tank top, silver and gold bangles, I Know Why No silver colored plastic heart necklace and my new sequined sneakers I purchased today from fleamarket. And bright blue nailpolish.
Sunday

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi kakkakepposta <3. Ihan äijistynyt on.

Toimiiko hulailu muuten oikeasti vatsalihasten timmiyttäjänä? Kiinnostaisi hommata kunnon rengas, jos sillä saa tuloksia. Tai varmasti saa, kunhan jaksaa pyörittää. Ei tosin taida millään lasten köykäisillä hulavanteilla tehdä juuri mitään ja nuo kunnolliset ovat ilmeisesti aika arvokkaita?

Sushirobot kirjoitti...

Ei oo Kakkis kuvissa ;) Vaan A:n standardibullipoika Jazz joka on samaa ikää Gekon kanssa, mutta isompi ja äijempi tapaus.

Ja toki vanteella saa lihakset timmimmäks jos vaan jaksaa treenata. Parasta on vaan se, että se ei tunnu treenaamiselta vaan on tosi hauskaa!

Ehdottomasti kunnon vanne hankintaan, niillä lasten vanteilla voi heittää vesilintua. 40e näyttäis maksavan vanteet nykyään, ei kovin paha hinta mun mielestä. Itsekin voi sellaisen tehä, hooping.org osoitteesta löytyy ohjeet. Mä oon vaan liian laiska väsäämään.

Liisa kirjoitti...

No eipäs ollutkaan, ihan puusilmänä täällä olen. Liikaa valkoista ja ehdottomasti liikaa massaa. Ei ihme, että kepponen tuntui kasvaneen yössä aikamoiseksi jötköksi.

Ei ole paha hinta tuo 40€ ollenkaan. Täytyy tutustua asiaan, sillä hulailu ei missään tapauksessa tunnu liikunnalta, vaikka samalla on sitä parhaimmillaan.

Queen of the Castle kirjoitti...

<3