7/16/2009

My home is my castle

Finally! You're warmly welcome to my 22,5 square meter wonder. The "before" pics I posted in April, you can see them there. I did the renovation with low budget, but I like it. Still need art on my walls but don't have afford to nice art and have been too busy to paint anything myself.
Hope you like it, now lets jump to the pictures.
Hope you liked it!

12 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Repeilen täällä, kun tajusin, että mulla on sama Fruits, Tricia Guildin Patterns, Ruskeita puulaatikoita (tosin eteisessä ja niissä on kenkiä), täysin samanlaisessa purkissa samanlaisia vihreitä ja punaisia linssejä sekä toisessa samanlaisessa kuskusia, samanlainen musta pumppupullo keittiössä ja vessassakin, maustettua oliiviöljyä vastaavanlainen puteli (olisikohan ollut laventeli-versio) ja suunnittelin kovasti uuden kodin keittiön kaappien peittämistä mustalla dc-fixillä, Ikean ps-kaappikin löytyy, jääkaapin ovessa mulla oli kuvia japanilaisista naisista ja jeesuksesta sekä taidan hieman kuolla kateellisuudesta, kun näin tuon Flow-lipun! Lily Allen, jumalauta!! Yann Tiersen! Flying Lotus! Aaaargh, teen pientä kuolemaa täällä. Mitäköhän sitä myisi, että saisi liput tuonne...

On jälleen itsestäänselvää, että huokailen ihastuksesta, kun katson näitä kuvia. Tulee hyvä fiilis, kun huomaa, että pienessäkin asunnossa pärjää, tosin meitä muuttaa siihen pikkuluukkun neljä. Mutta kuitenkin. Onneksi Ruut on taskukokoa ja Jori tulee olemaan sirkustelemassa suurimman osan ajasta kuitenkin. Vaihdettiin juuri 160cm leveä sänky 120cm leveään, niin säästää siinäkin tilaa. Olisi muuten kiva nähdä sellaista kokonaiskuvaa asunnostasi, että miten olet saanut mahdutettua sängyn ja muut huonekalut tai siis miten olet ne asetellut. Vinkkejä kaivataan. :)

Sushirobot kirjoitti...

Hah! Sen purkin takana, missä on vihreitä linssejä, on muuten toinen samanlainen purkki ja siinä sitten sitä kuskusia. :D

Toi DC fixailu on tosi helppoa ja vaikka tein vähän miten sattuu koko ovet, niin ei niistä päällepäin huomaa mitään. Nyt oon miettiny, että oisko sittenkin pitäny repästä ja tehä joku glitterikeittiö... Onneks noi ei maksa paljoa, voin sit joskus muuttaa värejä jos siltä tuntuu.

Toi huonekalujen asettelu on perustylsästi seiniä kiertäen tehty. Sänky jää siis tuohon ikkunan oikealle puolelle "My home is my castle" tyynyn kohdille siis, tietokoneen viereen. Jätin vaan kuvaamatta koska se on niin ruma. Vuokranantajan mulle jättämä perus 120cm runkopatja. Koitan etsiä siihen päiväpeittoa, ehkä tän blogin taustan harmaata tms.

Noi kuvat menee siis järjestyksessä seinää kiertäen nekin, paitsi se sänky on kuvaamatta, samoin telkkari joka on PS kaapin päällä vasemmassa reunassa jääkaapin vieressä. Ne bambut on jääkaapin päällä.
Noin pieneks kämpäks tossa on ihanan helppo pohja, kun on niin simppelin neliömäinen koko asunto ja keittiökään ei vie lattiapinta-alaa yhtään kun on tuollainen seinäviritys.

Pitää katsoa kokonaiskuvaa sit ku saan päiväpeiton ja jotain kivaa seinille.

Jään mielenkiinnolla odottamaan kuvia sitten teidän uudesta tilaihmeestä. Pienissä asunnoissa on paljon huonoja puolia, mutta toisaalta niissä on myös sitä jotain. Minifiilistä.

Lets_go_find_a_Rain_beau! kirjoitti...

Wow, your little flat turned out very nicely! Is that a Macbook Air?
I love all the colours! Where did you get the cute little lights? They would be perfect for my nightstand!

Sushirobot kirjoitti...

Thanks! :) The laptop isn't Mac at all, it's a HP Compaq, but may I say, very nice looking one. Got it from my parents and brother for my bday. Like it a lot!

The little lights are from Stockmann department store, Sirius is the brand.

Sarona kirjoitti...

Ihana lattia! Ja ihanat puulaatikot ja ihan mahtava tuo iso kehys! Niin ja mattokin on hieno ja kivoja yksityiskohtia ja värejä ja mainitsinkohan jo kaikki? Tykkään kovasti! Tuli itsellekin inspiraatio saattaa oma koti vihdoin valmiiksi muuton jäljiltä. Kylpyhuone ja eteinen ovat vielä ihan vaiheessa. Kiitos innostuksesta!

Sushirobot kirjoitti...

Kiitos ja ole hyvä! :D
Kävin kurkkimassa pitkästä aikaa blogiasi ja samoissa puuhissa olet näköjään ollut kuin minäkin tänä keväänä. Ihanan raikkaan uuden kodin olet tehnyt!

Oma kylppäri on niin kamalan tympeä, että jätin sen kokonaan kuvaamatta. Nyt siellä ei ole edes valoja, kun lamppu sanoi sopimuksensa irti. Siis kokonaan, ei vain se vaihdettava osa. No mutta, hyvä syy olla kuvaamatta :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Paljonko noiden keittiönovien fiksaaminen tuli maksamaan, ja saako kalvon jälkiä jättämättä pois?

Sushirobot kirjoitti...

Kiitos! Mitähän noi muovit ois maksanu..? Oisko ollu jotain 12e tms. per rulla (sis.2m) ja rullasta sai muistaakseni kaks ovea laitettua. Nää on kyllä nyt ihan mutulla, kun en enää tahdo muistaa.

Kalvon jäljistä en tiiä, kuuleman mukaan pitäs saada siististi veke.

Anonyymi kirjoitti...

Oooooo, oikein ihalta ja kodikkaalta näyttää uusi kämppä!!:) paljon kaikkea ihanaa ja kaunista!:) tykkää kovasti! Ja vieläkään en ole edistynyt visiitille!:)

-Salla-

Mai kirjoitti...

sulla on aivan ihana blogi ja koti! hihittelin täällä, kun mulla on paljon samoja tavaroita ja kirjoja...
sun keittiö on ehkä suloisin mitä olen koskaan nähnyt!

and you hoop as well, yay!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tämän blogin jotakin kautta ja utelisin vain mistä tuo hieno "My home is my castle"-tyyny on peräisin? :)

Success kirjoitti...

Kiva että löysit tänne! :)
Tyyny on ostettu kauan sitten Tukholman Lagerhaus-nimisestä kaupasta, joka myy yhtä jos toista enemmän tai vähemmän turhaa kodintavaraa.